Nieuws

NL Doet bij NBS De Parrebeam

Vrijdag 3 april 2015 16:52 

21 mrt: B&W doet handen uit de mouwen tijdens NL Doet! bij NBS De Parrebeam

Tijdens de Nl.Doet actie van  zaterdag 21 maart is het college en 5 tal raadsleden van gemeente Het Bildt actie geweest.   Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door Simon Theo en Gea Oevering  en onder het genot van een bakje koffie werd ons het een en ander verteld over de Parrebeam en de klussen die we vandaag konden verwachten.

 

Na de koffie gingen de handen uit de mouwen en hielpen de bewoners van de Parrebeam voor zover het kon mee. De burgemeester Dhr. G. Krol ging samen met de kok van vandaag aan de slag in de keuken om voor het middag eten te zorgen en de anderen gingen aan de slag om alles rondom het gebouw er weer spik en span uit te laten zien, 

hier en daar werden bloemetjes gepland en het terras aangeveegd, een mededelingen bord werd geschilderd en de bewoners werden ook niet vergeten door een stukje met hun te lopen of hun verhaal te laten vertellen.

Na afloop kon voor wie dat wilde aanschuiven voor het middag eten om zo de actie af te sluiten.

 

Het was een zeer geslaagde Nl. Doet actie waarbij we zeer gastvrij zijn ontvangen en hebben kunnen zien wat Simon Theo en Gea Oevering met hun personeel daar tot stand hebben gebracht en hoe mooi en goed  men daar woont.

Terug naar het overzicht naar boven

Nieuws

Bereikbaarheid

De Parrebeam:
Simon Theo en Gea Oevering
Middelweg-Oost 122a
9076 BR St. Annaparochie

Telefoon: (0518) 767 200 / 06-158 232 76
Mail: info@deparrebeam.nl


Noorderbreedte Klantenservice
Telefoon: (058) 280 30 30
Mail: klantenservice@znb.nl
www.noorderbreedte.eu