Nieuws

Noorderbreedte State De Parrebeam weer in de prijzen.

Donderdag 13 augustus 2015 19:17 

NBS De Parrebeam krijgt prijs bij de zomeractie 2015 van CNV Zorg en Welzijn

Nadat NBS De Parrebeam in mei al in de bloemetjes was gezet bij een actie van Zorgverzekeraar De Friesland n.a.v. de dag van de verpleging viel ze afgelopen week alweer in de prijzen:

Bij de CNV Zorg en Welzijn kon men ideeën insturen voor een zomeractiviteit in een zorginstelling. Een instelling waar bijv wel creativiteit genoeg is maar waar het lastig is om met een beperkt aantal mensen en/of een beperkt budget een vakantiegevoel te creëren.

Nu hebben de clienten op NBS De Parrebeam, als ze op het ruime terras zitten omringd door de mooie tuin natuurlijk altijd wel een beetje een vakantiegevoel. Maar om eens met z’n allen even er tussen uit is natuurlijk altijd welkom.

Uit alle ingestuurde ideeën heeft de CNV de meest originele zomeractiviteiten uitgekozen en beloond met een bedrag tot 100 euro per activiteit.

En een idee voor een uitje met de cliënten van NBS De Parrebeam is hiervoor ook uitgekozen.

Op di 11 aug werd tijdens de koffie op het terras de prijs uitgereikt door o.a. mw D van der Eerden, beleidsadviseur CNV en dhr L Kievit, adviseur Marketing en communicatie bij CNV. Tijdens een rondleiding door De Parrebeam waren ze erg onder de indruk van het geheel. Een prachtig voorbeeld van hoe de ouderen tegenwoordig ook zelfstandig, maar tegelijk ook veilig en vertrouwd kunnen wonen met 24-uurs zorg. Mw van der Eerden zou het een goed idee vinden dat staatssecretaris  M van Rijn ook eens een bezoekje zou brengen aan De Parrebeam

Met de prijs zal binnenkort een leuk uitje gepland worden.

 

 

Terug naar het overzicht naar boven

Nieuws

Bereikbaarheid

De Parrebeam:
Simon Theo en Gea Oevering
Middelweg-Oost 122a
9076 BR St. Annaparochie

Telefoon: (0518) 767 200 / 06-158 232 76
Mail: info@deparrebeam.nl


Noorderbreedte Klantenservice
Telefoon: (058) 280 30 30
Mail: klantenservice@znb.nl
www.noorderbreedte.eu