Nieuws

Gezellig koffieuurtje met SOS band

Dinsdag 13 oktober 2015 19:00 

Ook deze herfst en winter organiseert Noorderbreedte State De Parrebeam weer ca 1x per maand gezellig middagen/koffieuurtjes voor alle ouderen op het Bildt e.o. Vorig seizoen werden deze middagen als zeer leuk en gezellig ervaren en er werd ook al een paar keer gevraagd of en wanneer de volgende middag weer zou worden georganiseerd.

Veel ouderen voelen zich vooral in de herfst en winter thuis alleen. Even een middagje er tussenuit, even bijkletsen met anderen, even genieten van de muziek of gewoon even uit de dagelijkse sfeer, dat doet iedereen weer even goed.

 

Op vrijdag 2 oktober was het dan zover: het eerste gezellig middagje voor iedereen in De Parrebeam van dit seizoen. Deze keer met muzikale invulling van: “De SOS band”.

 

De SOS band bestaat uit de drie accordeonisten en twee zangers.

Hun repertoire bestaat uit Fries, Bildts, Nederlands en Engelstalige nummers, met naast gezellige meezingers ook melodieën van deze tijd. Zij brengen zowel instrumentale als vocale nummers ten gehore.

 

Het was vanaf het begin gezellig. De SOS-band pracht veel bekende liederen ten gehore en iedereen kon van harte meezingen en vooral meedeinen op de muziek.

 

In de pauzes werd onderling en ook met de bandleden weer bijgekletst onder het genot van een drankje en een hapje.

 

De middag vloog om en men vond het erg jammer toen het laatste nummer alweer werd gezongen. Maar met de belofte dat de band nog eens vaker zou komen optreden was iedereen weer tevreden.

 

Terug naar het overzicht naar boven

Nieuws

Bereikbaarheid

De Parrebeam:
Simon Theo en Gea Oevering
Middelweg-Oost 122a
9076 BR St. Annaparochie

Telefoon: (0518) 767 200 / 06-158 232 76
Mail: info@deparrebeam.nl


Noorderbreedte Klantenservice
Telefoon: (058) 280 30 30
Mail: klantenservice@znb.nl
www.noorderbreedte.eu