Nieuws

Helpt u mee met een duofiets voor NBS De Parrebeam?

Maandag 13 november 2017 18:43 

Via Stichting Specsavers Steunt hoopt NBS De Parrebeam dit jaar een bijdrage te krijgen om een duofiets voor de clienten te kunnen kopen

Dankzij Stichting Specsavers Steunt worden lokale liefdadigheidsinstellingen, goede doelen en verenigingen, zoals een kinderboerderij, jeugdvereniging, bejaardentehuis of dierenambulance, financieel ondersteund. Zo geeft Specsavers iets terug aan de lokale gemeenschap. Een waardevolle bijdrage. Deze stichting heeft zelf geen winstoogmerk.

Omdat alle winkels van Specsavers een steentje bij willen dragen aan de lokale gemeenschap, geven ze per verkochte bril of hoortoestel een vast bedrag aan de Stichting. Dit bedrag schenken ze onder andere aan lokale doelen die de samenleving ten goede komen. Ieder jaar (aan het einde van de spaarronde) maken alle Specsavers-winkels de betreffende goede doelen in de buurt blij met een donatie.   

Wij willen, als we uitgekozen worden, van deze bijdrage graag een duofiets kopen om met onze clienten én te kunnen bewegen én tegelijkertijd te kunnen genieten van de mooie, natuurlijke en voor de meesten vertrouwde omgeving of juist om met de clienten in het dorp een boodschapje te kunnen doen.

Bekijk de pagina van NBS De Parrebeam te St Annaparochie

U kunt tussen 23 nov en 30 nov op ons stemmen. Hoe meer stemmen hoe groter de kans dat wij van Specsavers een financieel steuntje in de rug krijgen.

https://stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl/alle-goede-doelen/friesland/leeuwarden/

Geeft u ook uw stem aan ons zodat onze clienten nog veel van hun omgeving kunnen zien en horen?

 

 

Terug naar het overzicht naar boven

Nieuws

Bereikbaarheid

De Parrebeam:
Simon Theo en Gea Oevering
Middelweg-Oost 122a
9076 BR St. Annaparochie

Telefoon: (0518) 767 200 / 06-158 232 76
Mail: info@deparrebeam.nl


Noorderbreedte Klantenservice
Telefoon: (058) 280 30 30
Mail: klantenservice@znb.nl
www.noorderbreedte.eu