Nieuws

Kerstfeer in De Parrebeam

Donderdag 28 december 2017 18:02 

Rondom kerst waren er diverse activiteiten.

Op 13 dec zijn we met zn allen naar Tuin in Leeuwarden geweest. We werden ontvangen met koffie en een kerstgebakje. Daarna gingen we door de winkel om de mooie kerstversieringen te bezichtigen. Ook werden er leuke kerstinkopen gedaan.

Op 15 dec werd er een Kerstbingo georganiseerd voor bewoners en familie. Deze middag was georganiseerd door de stagiaires die momenteel op De Parrebeam stagelopen. Het was een heel gezellige middag waarin fanatiek werd gestreden om de leuke prijzen.  En tussendoor werd er gezellig met elkaar gesproken en genoten van de lekkere hapjes en drankjes. Het was een heel geslaagde middag.

Op 20 dec werden er bij de dagbesteding kerstbloemstukjes gemaakt. De deelnemers deden hun uiterste best en het resultaat was prachtig.

Op 22 dec werd er 's middags een kerstviering gehouden. Er was een grote opkomst van bewoners, familie, personeel, en "vrienden van De Parrebeam". Er werden geestelijke en ook wereldse liederen gezongen en een mooi kerstverhaal voorgelezen. Er kon worden geluisterd maar ook actief worden meegezongen. Tussendoor natuurlijk ook weer een lekker hapje en drankje. 

Op 25 dec stond er voor de bewoners en personeel een uitgebreid kerstontbijt klaar en werd er gezamenlijk ontbeten. En zowel op 1e als 2e kerstdag kon er worden genoten van een heerlijk kerstdiner.

Terug naar het overzicht naar boven

Nieuws

Bereikbaarheid

De Parrebeam:
Simon Theo en Gea Oevering
Middelweg-Oost 122a
9076 BR St. Annaparochie

Telefoon: (0518) 767 200 / 06-158 232 76
Mail: info@deparrebeam.nl


Noorderbreedte Klantenservice
Telefoon: (058) 280 30 30
Mail: klantenservice@znb.nl
www.noorderbreedte.eu