Nieuws

Prachtig jubileumweekend

Zaterdag 24 november 2018 15:18 

Het jubileumweekend van 16/17 nov met feest en Open Dag is zeer geslaagd.

Vrijdag 16 nov begon het feest met koffie met oranjekoek. Ook werden er foto's getoond van de gebeurtenissen op De Parrebeam van de afgelopen 5 jaar. Om 12.00u konden we genieten van een heerlijk warm buffet door catering De Groot. Iedereen genoot van alle lekkers en het heerlijke toetje. 

Na even gerust te hebben begon om 15.00u het officiele feest. Er kwam veel familie, collega's, bekenden en vrienden van De Parrebeam. Onder muzikale leiding van de SOS-band werd het een prachtige en gezellige middag. 

Simon Theo en Gea keken in een toespraak terug op deze in het begin moeilijke en zeer drukke periode maar ook op de nu inmiddels  beter geregelde communicatie en meer bekendheid van wat De Parrebeam voor mogelijkheden heeft. En vooral niet te vergeten de prachtige momenten en gebeurtenissen waarvan zij, het personeel en vooral de clienten kunnen genieten. Ze bedankten ook hun zorgzame, betrokken en warme groep personeel, de contactpersonen van Noorderbreedte, de regionale media maar ook alle familie, kennissen en vele anderen. Al die warme reacties en een hart onder de riem krijgen in de afgelopen 5 jaar, van zoveel mensen, familie en mensen uit het dorp en wijde omgeving. Dat heeft hen erg goed gedaan.

Na weer een paar prachtige liederen van de SOS-band en natuurlijk een drankje en wat lekkere hapjes nam Simon Theo nogmaals het woord. Nu werden Sjoeke en Attie nog even in het zonnetje gezet. Sjoeke, omdat ze vanaf het begin al in dienst is geweest en zich heel veel voor De Parrebeam én de fam Oevering heeft ingezet. En Attie, omdat ze vanaf het begin eerst als vrijwilligster en daarna als werkneemster, meer als een iets stillere maar erg hard werkende kracht in dienst is geweest. 

Anneke Adema nam namens Zorgorganisatie Noorderbreedte nog even het woord en had ook respect hoe fam Oevering in de afgelopen 5 jaar het zorgondernemerschap (met alles wat daarbij komt kijken) had opgepakt en wat ze nu met De Parrebeam voor moois tot stand hebben gebracht. Ze bedankte ook voor de nu prettige samenwerking.

Hierna werd er nog lang genoten van de muziek en werden er veel herinneringen opgehaald en gezellig met elkaar gepraat.

Om ca 17.15 u kwam er een einde aan dit gezellig feest.

Op zaterdag 17 nov was er nog een Open Middag. Hier was enorme belangstelling voor. Vele mensen kregen een rondleiding of keken zelf even rond. Het was een drukte van belang. Maar ook heer klonken alleen maar positieve en warme woorden. 

Al met al kan er met een zeer tevreden gevoel terug gekeken worden op dit feestelijk weekend.

Open Dag:

Terug naar het overzicht naar boven

Nieuws

Bereikbaarheid

De Parrebeam:
Simon Theo en Gea Oevering
Middelweg-Oost 122a
9076 BR St. Annaparochie

Telefoon: (0518) 767 200 / 06-158 232 76
Mail: info@deparrebeam.nl


Noorderbreedte Klantenservice
Telefoon: (058) 280 30 30
Mail: klantenservice@znb.nl
www.noorderbreedte.eu